Nalepovacie nástenné hodiny v čiernej farbe 75 cm

21.25 € bez DPH
25,50 €
S DPH

Veľké nástenné hodiny sa oplatí použiť najmä v miestnostiach s holými, priestrannými stenami. Takýto doplnok tam bude vyzerať skvele a dopomôže k celkovému dizajnu interiéru. Naša ponuka zahŕňa moderné hodiny, tak aj tie, ktoré svojim dizajnom odkazujú na klasické interiérové ​​nástenné hodiny. Sme presvedčení, že sa Vám podarí nájsť tie správne veľké nástenné hodiny, ktoré budú nielen funkčným zariadením domácnosti, ale aj estetickým doplnkom.

VitoBlack
Množstvo

Veľké a moderné nástenné hodiny. Jeho jednoduchosť a dizajn uchváti každého, kto sa naň pozrie. Vyrobené z lesklého čierneho akrylového skla. Skvele sa hodí do každého interiéru, nie sú to len hodiny, ale aj krásna dekorácia vašej obývačky či kancelárie. Ideálne ako darček.

Hodiny sú vyrobené z akrylového skla PMMA GLOSS. Akrylátové sklo má moderný estetický vzhľad, je ľahšie a mnohonásobne pevnejšie ako prírodné sklo. Je veľmi dekoratívny a dokonale odráža slnečné svetlo. Vďaka odolnosti voči UV žiareniu a vonkajším podmienkam si nevyžaduje špeciálnu údržbu a svoje vlastnosti si zachováva veľmi dlho.

Informácie o produkte:

  • Ciferník - PMMA akrylové sklo - farba: Čierny lesk
  • Značkový QUARTZ MECHANIZMUS - nepočuteľný
  • Celková veľkosť expozície: 75cm x 75cm
  • Montáž hodín je rýchla a pohodlná. Ciferník s ukazovateľmi je možné pripevniť na háčik. Dekoračné prvky sa montujú na stenu pomocou montážnej pásky. Každý prvok je podlepený. Hodiny majú šablónu - vďaka nej presne umiestnite prvky na stenu. Hodiny sú pripravené na montáž bez nutnosti dokupovania komponentov.

Sammer
VitoBlack

Špecifické referencie

Nalepovacie nástenné hodiny...

25,50 €