Veľké hodiny na stenu v čiernej farbe

23.75 € bez DPH
28,50 €
S DPH

Veľké nástenné hodiny sa oplatí použiť najmä v miestnostiach s holými, priestrannými stenami. Takýto doplnok tam bude vyzerať skvele a dopomôže k celkovému dizajnu interiéru. Naša ponuka zahŕňa moderné hodiny, tak aj tie, ktoré svojim dizajnom odkazujú na klasické interiérové ​​nástenné hodiny. Sme presvedčení, že sa Vám podarí nájsť tie správne veľké nástenné hodiny, ktoré budú nielen funkčným zariadením domácnosti, ale aj estetickým doplnkom.

DreamBlack
Množstvo

Moderné nástenné hodiny Dream sú hodiny, ktoré sú rozhodne iné ako akékoľvek iné. Typicky sú hodiny založené na štvorcovom alebo obdĺžnikovom ciferníku. Vytvorili sme sériu hodín Rings, v ktorej sme použili kruh a okrúhle prvky. Táto séria sa svojim dizajnom určite líši od našich predchádzajúcich návrhov, je odvážnejšia a kreatívnejšia, no stále umožňuje konzistentnosť konceptu všetkých našich modelov.

Model Dream bol ocenený mnohými špičkovými interiérovými dekoratérmi, ktorí ho s nadšením použili pri svojich vizualizáciách a návrhoch interiérového dizajnu.

Pri príprave daného návrhu obývačky, jedálne či kuchyne ocenili interiéroví dekoratéri a architekti jeho remeselnú zručnosť a odlišný štýl dotvárajúci nimi vytvorený celok.

Prečo si tieto hodiny získali takú popularitu? Predovšetkým vďaka tomu, že spája praktické a tradičné prvky s krásnym, inovatívnym dizajnom a podľa názoru profesionálov by moderné nástenné hodiny práve také mali byť.

Sammer
DreamBlack

Špecifické referencie

Veľké hodiny na stenu v...

28,50 €