Nástenné hodiny RIO ČIERNA 40cm - klasika

10.75 € bez DPH
12,90 €
S DPH

Veľké nástenné hodiny sa oplatí použiť najmä v miestnostiach s holými, priestrannými stenami. Takýto doplnok tam bude vyzerať skvele a dopomôže k celkovému dizajnu interiéru. Naša ponuka zahŕňa moderné hodiny, tak aj tie, ktoré svojim dizajnom odkazujú na klasické interiérové ​​nástenné hodiny. Sme presvedčení, že sa Vám podarí nájsť tie správne veľké nástenné hodiny, ktoré budú nielen funkčným zariadením domácnosti, ale aj estetickým doplnkom.

Rio
Množstvo

Jedinečné a moderné nástenné hodiny. Jeho jednoduchosť a krása uchváti každého, kto sa naň pozrie. Vyrobené z lesklého akrylového skla. Skvele sa hodí do každého interiéru, nie sú to len hodiny, ale aj krásna dekorácia vašej obývačky či kancelárie. Ideálne ako darček.

Hodiny sú vyrobené z PMMA akrylového skla s vysokým LESKOM. Akrylátové sklo má moderný estetický vzhľad, je ľahšie a mnohonásobne pevnejšie ako prírodné sklo. Je veľmi dekoratívny a dokonale odráža slnečné svetlo. Vďaka odolnosti voči UV žiareniu a vonkajším podmienkam si nevyžaduje špeciálnu údržbu a svoje vlastnosti si zachováva veľmi dlho.

  • Ciferník: biele akrylové sklo
  • Indexy: čierny lesk
  • Farba ruky: ČIERNA
  • TICHÝ QUARTZOVÝ MECHANIZMUS
  • Celková veľkosť expozície: 40cm x 40cm
Sammer
Rio

Špecifické referencie

Nástenné hodiny RIO ČIERNA...

12,90 €