Drevené nástenné hodiny VENTO - zaujímavé farby 33 CM

26.25 € bez DPH
31,50 €
S DPH

Moderný a klasický model hodín. Jeho zaujímavá forma uchváti každého, kto sa naň pozrie. Masívne unikátne dubové hodiny - každý kus je unikát. Zaujímavo sa hodí do každého klasického aj moderného interiéru, nie sú to len hodiny, ale aj krásna dekorácia vašej obývačky, izby či kancelárie. Ideálne ako darček.

Dodanie do 3 - 5 dní

Vento
Množstvo

TOVÁRNE NOVÉ a veľmi originálne drevené nástenné hodiny VENTO

Jedinečné a moderné nástenné hodiny. Jeho jednoduchosť a krása uchváti každého, kto sa naň pozrie. Masívne, jedinečné dubové hodiny - každý kus je iný.Krásna dekorácia do vašej obývačky, kancelárie, kuchyne či jedálne. Hodiny sú vybavené ultra tichým značkovým mechanizmom. ktorý vám bude slúžiť dlhé roky.

Perfektný produkt ako darček!!

ŠPECIFIKÁCIA:

Drevené nástenné hodiny vyrobené ručne s dôrazom na každý detail, čo im dodáva veľmi elegantný a štýlový charakter. Kvôli ochrane sú hodiny napustené prírodným včelím voskom.

Nástenné hodiny sú vyrobené z 3mm dubu a 10mm mdf, čo im dodáva veľmi elegantný a štýlový charakter. Je to krásny drevený doplnok, ktorý sa hodí k modernému aj tradičnému štýlu.

Drevo je prírodný produkt a keďže je každý kus jedinečný, farba a kresba sa môžu líšiť od fotografií. Každý strom je iný. Žiadne hodiny nevyzerajú rovnako. Hodiny sú napustené prírodným včelím voskom. Vzhľadom na prirodzenú povahu dreva sa občas môžu vyskytnúť malé uzly.

  • Ciferník - PRÍRODNÝ DUB
  • Farba ruky: ČIERNA
  • QUARTZ MECHANIZMUS, napájaný AA batériou (štandardný prst)
  • Mechanizmus: ultra tichý (nepočuteľný)
  • Priemer ciferníka: 33,5 cm
Sammer
Vento

Tabuľka dát

Priemer hodín
33 cm

Špecifické referencie

Drevené nástenné hodiny...

31,50 €