• Vypredané

6- kolesový prepravný vozík

83.25 € bez DPH
99,90 €
S DPH

Schodiskový vozík vďaka svojej 6-kolesovej konštrukcii umožňuje pohodlnú a plynulú prepravu tovaru. Odolný, funkčný a univerzálny, používa sa na prepravu nákladov na rovných plochách aj po schodoch. Rukoväte s chráničom prstov, pokryté protišmykovým materiálom pre pohodlné uchopenie a bezpečnú manipuláciu. Možnosť nastavenia výšky podľa výšky užívateľa - nastavenie rukoväte v dvoch úrovniach. Vozík má plošinu na prepravu nákladov do 200 kg. Kovový kryt zlepšuje stabilitu prepravovaného tovaru. V prípade potreby je možné kočík rýchlo zložiť, vďaka čomu jeho skladovanie nezaberie veľa miesta. Ideálne pre domáce aj priemyselné použitie - ideálne pre obchod, sklad alebo sklad. Ideálne na prepravu ťažkých nákladov: kartónov, vriec a ďalších.

WM-01
Množstvo

Vozík má protišmykové rukoväte s ochranou rúk vystavených odreninám pri preprave tovaru. Materiál, z ktorého sú vyrobené, zaisťuje pohodlné uchopenie a bezpečnú manipuláciu.

Vozík je vybavený systémom rýchleho skladania, takže ho možno v prípade potreby rýchlo zložiť (pohybom dvoch tlačidiel). Po zložení zaberá málo miesta.

Informácie o produkte:

Konštrukcia vozíka: kov

Kolesá: liate, vyrobené z kvalitnej gumy

Hmotnosť: 12 kg

Rozmery:

  • Výška vozíka: min. 80 cm, max. 111 cm
  • Šírka vozíka s kolieskami: 48 cm
  • Šírka kovovej konštrukcie: 29 cm
  • Rozmery nakladacej plošiny: 31 cm x 27,5 cm
  • Priemer kruhu: 15 cm, šírka: 2,5 cm
Sammer
WM-01

Špecifické referencie

6- kolesový prepravný vozík

99,90 €