Vianočný stromček smrek na pni v zelenej farbe 220 cm

60.42 € bez DPH
72,50 €
S DPH

Konrad Smrek na pni. Je to široký a hustý vianočný stromček. Vyznačuje sa krátkym trojfarebným ihličím. Konáriky vianočného stromčeka Konrad Smrek vo väzbe vetvičiek majú veľmi krátke hnedé ihličie (dĺžka asi 5 mm), zatiaľ čo dlhšie ihlice (dĺžka asi 3 cm) sú tmavé a stredne zelené, viditeľne navzájom kontrastné, čo dáva vianočný stromček má prirodzený vzhľad.

Konrad 220 cm
Množstvo

Dôležité je, že vetvičky vianočného stromčeka sú rôznorodé, čo sa týka štruktúry (rezu), niektoré majú klasické zakončenie, ostatné sú narezané na tzv. ceruzka (bod). Takto dokončené konáre sú na koncoch natreté bielou farbou, vďaka čomu vianočný stromček vyzerá, akoby bol jemne posypaný snehom. Tento druh doplnku dodáva vianočnému stromčeku jeho charakter.

Vianočný stromček je osadený na prírodnom drevenom kmeni pripevnenom na stabilnom drevenom stojane (doske) obalený prírodnou jutovou šatkou.

Montáž

Rozloženie vianočného stromčeka: Montáž je veľmi jednoduchá (ďalším uľahčením je návod priložený ku každému vianočnému stromčeku) Po vybratí vianočného stromčeka z kartónu položte zelenú časť vianočného stromčeka na kmeň. Potom už ostáva len rozložiť a vymodelovať konáre vianočného stromčeka podľa vlastného želania.

Sammer
Konrad 220 cm

Tabuľka dát

Výška stromčeka
220 cm

Špecifické referencie

Vianočný stromček smrek na...

72,50 €