Oranžový detský koberec s mráčikmi

35.42 € bez DPH
42,50 €
S DPH

Koberec do detskej izby, ak je správne vybraný, dokáže dodať celej izbe útulnú atmosféru. Koberce pre deti sú tiež skvelým miestom na relax - už žiadne hranie na studenej podlahe! Náš koberec do detskej izby spôsobí, že vaše dieťa sa nebude chcieť hrať nikde inde. Vyberte si detský koberec, ktorý je ideálny pre vaše dieťa.

GR4290
Rozmer koberca
Množstvo

Koberec do detskej izby PETIT

Každý rodič sníva o vytvorení útulnej a bezpečnej izby pre svoje dieťa. Kolekcia PETIT bola vytvorená, aby pomohla tento sen splniť. Mäkké a hrejivé koberce v krásnych farbách určite rozžiaria a oživia izbičku vášho dieťaťa a zároveň poskytnú čarovný kútik na hranie.

Niet pochýb o tom, že niekedy deti nemôžu byť pod dohľadom. Len čo sa začnú plaziť, sú všade. Preto je také dôležité chrániť povrchy, po ktorých sa pohybujú. Koberce sú nielen krásnou dekoráciou, ktorá dodá čaro detskej izbe, ale predovšetkým vďaka mäkkým vláknam vytvárajú bezpečný priestor. Kolekcia detských kobercov PETIT je vyrobená aj so starostlivosťou o zdravie najmenších - tento výrobok je bezpečný pre deti, ktoré trpia alergiami. Vďaka použitiu syntetického vlákna a krátkych a mäkkých štetín nemajú roztoče šancu sa v koberci rozvinúť.

Vlastnosti koberca PETIT:

  • Motív hviezd v kombinácii so sivou farbou poteší každé dieťa a rozžiari a oživí interiér;
  • Vyrobený z tepelne fixovaného 2PLY polypropylénu, vďaka čomu je nielen veľmi odolný, ale aj bezpečný pre alergikov;
  • Použitie priadze typu vlys s dvojitým zákrutom znamená, že koberec sa nedeformuje ani pod ťažkým nábytkom - zachováva si svoj krásny vzhľad po celé roky;
  • Koberec je mäkký a veľmi príjemný na dotyk a vďaka použitiu vystrihnutých vzorov, ktoré dodávajú 3D efekt, stimuluje zmyslové schopnosti detí a povzbudzuje ich k hre;
  • Model PETIT DREAM určite poteší malé dievčatká aj chlapcov. Motív hviezd na sivom podklade s bielymi bodkami dodá interiéru rozprávkovú scenériu. Zaspávanie v takomto prostredí bude ľahké a príjemné. Použitie módnych, pastelových farieb vnesie nôtu modernosti a elegancie bez toho, aby ubralo prvok detskej bezstarostnosti.
  • Ak sa pýtate, ako skombinovať krásnu domácu výzdobu a bezpečnosť – práve ste našli dokonalé riešenie. Detské koberce z kolekcie PETIT určite splnia všetky vaše očakávania. Radosť a bezpečnosť vášho dieťaťa je pre nás na nezaplatenie.

Informácie o produkte:

  • Výška vlasu: cca 13 mm
  • Celková hmotnosť: cca 2,50 kg/m2
  • Typ priadze: 100% polypropylén, 2vrstvový, tepelne fixovateľný
Sammer
GR4290

Špecifické referencie

Oranžový detský koberec s...

42,50 €