Rustikálne dubové nástenné hodiny Aksel 59 cm

86.58 € bez DPH
103,90 €
S DPH

Moderný a klasický model hodín. Jeho zaujímavá forma uchváti každého, kto sa naň pozrie. Masívne unikátne dubové hodiny - každý kus je unikát. Zaujímavo sa hodí do každého klasického aj moderného interiéru, nie sú to len hodiny, ale aj krásna dekorácia vašej obývačky, izby či kancelárie. Ideálne ako darček.

Dodanie do 3 - 5 dní

AkselWood60cm
Množstvo

DREVENÉ NÁstenné HODINY Aksel Wood 59 CM

Drevené hodiny od renomovanej firmy ModernClock. Hodiny s číslicami z akrylového skla vo vysokom lesku, svojou jednoduchosťou a krásou uchvátia každého, kto sa na ne pozrie. Originálna dekorácia do obývačky, kancelárie, pekný tip na darček. Hodiny sú zabalené v elegantnej krabičke.

ŠPECIFIKÁCIA:

Nástenné hodiny sú vyrobené z 3mm dubu a 10mm mdf, sú masívne a prepracované každým centimetrom. To mu dodáva veľmi elegantný a štýlový charakter. Na druhej strane drevené hodiny, dnes tak módne a ochotne zvolené, odkazujú na prírodu a škandinávsky štýl.

Drevo je prírodný produkt a keďže je každý kus jedinečný, farba a kresba sa môžu líšiť od fotografií. Každý strom je iný. Každé hodiny sú jedinečné a jedinečné.

  • Ciferník - prírodný DUB
  • Indexy - vysoký lesk - čierna.Čísla - šedý kameň, opasok - strieborné zrkadlo
  • Farebné tipy - Čierna
  • Quartz strojček napájaný AA batériou (štandardná prstová) Ultra tichý
  • Mechanizmus bez efektu tikania
  • Priemer ciferníka: 59 cm
Sammer
AkselWood60cm

Tabuľka dát

Priemer hodín
60 cm

Špecifické referencie

Rustikálne dubové nástenné...

103,90 €