Nástenné dubové hodiny SIMPLE - biela/zelená 33 cm

23.75 € bez DPH
28,50 €
S DPH

Jedinečné a moderné nástenné hodiny. Jeho jednoduchosť a krása uchváti každého, kto sa naň pozrie. Masívne, jedinečné dubové hodiny - každý kus je iný.Krásna dekorácia do vašej obývačky, kancelárie, kuchyne či jedálne. Hodiny sú vybavené ultra tichým značkovým mechanizmom. ktorý vám bude slúžiť dlhé roky.

Dodanie do 3 - 5 dní

SimpleWoodWhiteGreen
Množstvo

ŠPECIFIKÁCIA:

Drevené nástenné hodiny vyrobené ručne s dôrazom na každý detail - s BIELYMI indexami vo vysokom lesku, zdobené ručičkami v krásnej živej farbe, čo im dodáva veľmi elegantný a štýlový charakter. Kvôli ochrane sú hodiny napustené prírodným včelím voskom.

Nástenné hodiny sú vyrobené z 3mm dubu a 10mm mdf, čo im dodáva veľmi elegantný a štýlový charakter. Je to krásny drevený doplnok, ktorý sa hodí k modernému aj tradičnému štýlu.

Drevo je prírodný produkt a keďže je každý kus jedinečný, farba a kresba sa môžu líšiť od fotografií. Každý strom je iný. Žiadne hodiny nevyzerajú rovnako. Hodiny sú napustené prírodným včelím voskom. Vzhľadom na prirodzenú povahu dreva sa občas môžu vyskytnúť malé uzly.

  • Ciferník - PRÍRODNÝ DUB
  • Číslice: Akrylátové sklo s vysokým leskom - BIELA ​​FARBA
  • Farba ruky: ZELENÁ
  • QUARTZ MECHANIZMUS, napájaný AA batériou (štandardný prst)
  • Mechanizmus: ultra tichý (nepočuteľný)
  • Priemer ciferníka: 33 cm
Sammer
SimpleWoodWhiteGreen

Tabuľka dát

Priemer hodín
33 cm

Špecifické referencie

Nástenné dubové hodiny...

28,50 €